lunes, mayo 21, 2007

pipi pi...piri pi pi...

Vaia día el de ayer. Vaia tarde de basquet... si es que...I love this game! Que grande el partido del míster maritus! Lástima que al final algunos acabaran mal mal mal! Visita al sub21 a liarla también (perdieron)... y fiesta! Que ya tocaba una de buena! Rebentandoooooo! Fue atunada general!XDXD

Buuuufa! vaia cacioncilla! Que sonaba entre hospitalet y Sagrada Familia! "Dolly song - Holly Dolly"

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Valeeee!!!!! Es nota que l'has agut de buscar i rebuscar... per averla de posar xDxDxD!!!
Sisisi tu mateix u as dit, quina tarde la del disapte.. llastima que la festa de despres no hi hagi stat... Pero que m'ho vaig pasar de conyaaa!!!! jajajajaja Esperu que ni hagin mes tardes com aquesta!!!
Recordar tambe la conversa del divendres... esperu que tenrecordis que em deus una conversa xDxD!!!
1 peto xuluu!!!!
;P

Anónimo dijo...

ét situo. 6.3o del matí. amb la sobada de cada dilluns a aquestes hores. arribu al cargol, i como no, tot el ghetto esperant-me. com sempre, servidora és la ultima. total. pugen al cotxe i, de cop: meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec!!
m'he despertat de cop. duia una de les trompetes de dissabte darrere. no veas quina gràcia. tot el putu camí amb la trompeteta perforant-me l'orella!

pro weno tu, vaia partiment dissabte. necessitava unes risas com aquelles. llàstima q per mi ja comença la clausura i no sortís, però ja es recuperarà, ja...


(K)!